Vam je všeč francoščina? Se je želite naučiti? Razmišljate, kateri tuji jezik bi izbrali na gimnaziji? Bi se radi naučili pesmi v francoščini? Ali odigrali krajši prizor v tem lepem jeziku? Mogoče bi se radi srečali s francosko animatorko? Če ste vsaj na eno od vprašanj odgovorili pritrdilno, potem imamo pravo priložnost za vas. Gimnazija Nova Gorica in Institut français de Slovénie (Francoski inštitut) organizirata delavnice spoznavanja francoščine v okviru projekta La France voyage. Igrive delavnice v francoščini bo vodila mlada francoska animatorka Caroline Dewit. Z njo boste spoznavali francosko gledališče in šanson.
Delavnice bomo izvedli 22. februarja v treh terminih: ob 14:30, 15:30 in 16:30. Vsaka delavnica traja 45 minut. Več informacij o projektu dobite na tej povezavi, pri svetovalnih delavkah na vaših šolah ali pri profesorici francoščine na Gimnaziji Nova Gorica Ines Vižin.
Prijave zbiramo do 17. februarja na tej povezavi. Ne odlašaj! Kar takoj se prijavi na naše delavnice! Super bo! Ça va être sympa!!!!
france

Dostopnost