Naša šola že vrsto let organizira dobrodelno prireditev Zlati oreh s Tržnico dobrote, tudi letos ob sodelovanju LEO kluba iz Nove Gorice. S sredstvi, ki jih zberemo s prodajo vstopnic in izdelkov, obogatimo šolski dobrodelni sklad Zlati oreh in tako pomagamo dijakom iz socialno šibkejših družin.V našo družbo vas vabimo v torek, 5. 12. 2017.

Ob 16. uri se bo začela Tržnica dobrote, na kateri lahko s svojimi izdelki sodelujete tudi vi oziroma med številnimi izdelki izberete kaj zase. Kaj vse lahko za tržnico prispevate? Domače pecivo (brez kreme), domače marmelade ali kompote, med, oljčno olje, doma izdelana mila ali svečke, suho sadje, sveže sadje (kaki, kivi, jabolka), pletenine (šali, rokavice, nogavice), doma izdelane igrače ali uporabne predmete iz lesa, okraske za novoletno smrečico, … Embalažo za izdelke dobite v šolski knjižnici od 28. 11. dalje, kamor  izdelke za tržnico tudi prinesete.

Tržnici bo ob 17. uri sledila dobrodelna kulturna prireditev Zlati oreh, na kateri nastopajo dijaki naše šole. Prireditev z istim programom se bo ponovila še ob 19. uri. Vstopnice po 5 € lahko kupite v šolski knjižnici  v  ponedeljek, 4. 12., med 10. in 12. uro, enako tudi na dan prireditve med 10. in 12. uro v šolski knjižnici ter uro pred pričetkom v preddverju gledališke dvorane. Lahko jih rezervirate po elektronski pošti.

Srečni smo, ko srečo delimo. Lepo vabljeni!
Tim za organizacijo dobrodelnih prireditev

Dostopnost