5.7.2019 se skupina treh dijakinj prvih letnikov,  Gaja Remiaš, Nastja Orel in Neli Štanta, odpravlja na mednarodno tekmovanje v svetovnem šolskem pokalu v angleščini (The World Scholar’s Cup), ki se bo odvijal od 8.-13.7.2019 v glavnem mestu Kazahstana, Astani (NurSultan). Tekmovanje v Kazahstanu je za dijakinje odskočna deska za finale v svetovnem šolskem pokalu, ki se bo odvijal novembra letos na sloviti univerzi Yale v ZDA.

Ker je bilo za realizacijo potovanja na mednarodno tekmovanje v Kazahstan poleg pridobljene štipendije potrebnih še veliko sredstev, se Gimnazija Nova Gorica iskreno zahvaljuje vsem sponzorjem oz. donatorjem, ki so omogočili, da se bodo zgoraj omenjene dijakinje pomerile s najboljšimi šolarji na svetu.

Zahvaljujemo se podjetju Zavarovalnici Sava, Sunmedia, centru Vid, SAOP, Intra lighting, Impluvium d.o.o., Ginex, Vitrum, Euroholding, Editor,  Nomago, Odvetnici Maji Krašovec Orel, Slobodanka Bulić Židov s.p., Brezavšček d.o.o., Javnemu štipendijskemu, razvojnemu, invalidskemu in preživninskemu skladu Republike Slovenije, Elektro Primorski, d.d., Javnemu podjetju Vodovodi in kanalizacija Nova Gorica d.d, ter Gimnaziji Nova Gorica.

Za naš izgled bo poskrbela Tiesy.

 

Najlepša in prisrčna hvala prav vsem donatorjem.

Dijakinjam želimo veliko uspeha in srečno potovanje!

Mentorici mag. prof. Martina Kobal, Jana Fajt, mag. prof.

 

 

 

Dostopnost