Naša šola že vrsto let organizira dobrodelno prireditev Zlati oreh s Tržnico dobrote, zadnja leta v sodelovanju z Leo klubom Nova Gorica – Vogrsko. S sredstvi, ki jih zberemo s prodajo vstopnic in izdelkov, obogatimo šolski dobrodelni sklad Zlati oreh, s katerim pomagamo dijakom iz socialno šibkejših družin. V našo družbo vas vabimo v četrtek, 5. 12. 2019.

Ob 16. uri se bo začela Tržnica dobrote, na kateri lahko s svojimi izdelki in dobrotami sodelujete tudi vi oz. med njimi izberete kaj zase. Za Tržnico lahko prispevate domače pecivo (brez kreme), ozimnico marmelad, morda doma pridelan med, olje, suho, tudi sveže, sadje, ročno izdelane uporabne predmete, pletenine, novoletne okraske, … Embalažo za izdelke dobite v šolski knjižnici, kamor svoje izdelke tudi prinesete. Letos bo moto generacijsko tekmovanje tržnic. Vsaka generacija bo imela svojo, konkurenca pa bodo tudi profesorji.

Tržnici bo ob 17. uri v gimnazijski gledališki dvorani sledila kulturna prireditev Zlati oreh, na kateri bodo nastopali dijaki naše šole, s ponovitvijo ob 19. uri.
Vstopnice po 5 evrov bodo na voljo 4. in 5. 12. med 10. in 12. uro v šolski knjižnici ter na dan prireditve od 16. ure dalje v preddverju gledališke dvorane gimnazije.

Stopimo skupaj z iskrenim namenom in dejanjem – korak več v boljši jutri. Vabljeni.

Tima za organizacijo dobrodelnih prireditev

 

Prireditev Zlati oreh in Tržnica dobrote bosta fotografirani in snemani za namene promocije šole. Fotografije in videoposnetki bodo objavljeni na šolski spletni strani, šolski FB-strani in v šolskih publikacijah; na spletni strani in FB-strani še 5 let od objave, nato bodo izbrisani.

Dostopnost