Naša šola že vrsto let organizira dobrodelno prireditev Zlati oreh s tržnico dobrote, letos zopet ob sodelovanju LEO kluba iz Nove Gorice. S sredstvi, ki jih zberemo s prodajo vstopnic in izdelkov, obogatimo šolski dobrodelni sklad Zlati oreh in tako pomagamo dijakom iz socialno šibkejših družin.V našo družbo vas vabimo v torek, 29. 11.

Ob 16. uri se bo začela Tržnica dobrote, na kateri lahko s svojimi izdelki sodelujete tudi vi, oziroma med številnimi izdelki izberete kaj zase. Kaj vse lahko za tržnico prispevate? Domače pecivo (brez kreme), domače marmelade ali kompote, med, oljčno olje, doma izdelana mila ali svečke, suho sadje, sveže sadje (kaki, kivi, jabolka), pletenine (šali, rokavice, nogavice), doma izdelane igrače ali uporabne predmete iz lesa, okraske za novoletno smrečico, … Embalažo za izdelke lahko dobite v šolski knjižnici od 24. 11. dalje, kamor  izdelke za tržnico tudi prinesete.

Tržnici bo ob 17. uri sledila dobrodelna kulturna prireditev Zlati oreh, na kateri nastopajo dijaki naše šole. Prireditev z istim programom se bo ponovila še ob 19. uri. Vstopnice po 5€ lahko kupite v šolski knjižnici v petek (25. 11.) in ponedeljek (28.11.), na dan prireditve pa pol ure pred pričetkom v predverju gledališke dvorane. Lahko jih tudi rezervirate po elektronski pošti na e-naslov natasa.tusek@gimng.si.

Srečni smo, ko srečo delimo. Lepo povabljeni!

Tim za organizacijo dobrodelnih prireditev.

Plakat

 

 

 

 

Dostopnost