Spoštovani starši, dragi dijaki 1.-3. letnikov,
veseli na, da se ponovno vračate v šolske klopi. Posredujem vam navodila za potek pouka.
1. Zaradi pisanja predmaturitetnega preizkusa znanja iz matematike bo v ponedeljek, 8. marca, ves pouk 1.-3. letnikov še vedno potekal na daljavo.
2. V torek, 9. marca, se vračate v šolo k pouku celotni oddelki 1.A, 1.B, 1.C, 1.D, 1.E, 1.F, 1.G, 2.F in 2.G ter nadaljujete s poukom na daljavo v tednu od 15.-19. marca.
3. Oddelki 2.A, 2.B, 2.C, 2.D, 3.AF, 3.B. 3.C. 3.D. in 3.G se vračate v šolo k pouku v ponedeljek, 15. marca, do takrat poteka pouk na daljavo.
4. Za vse oddelke v šoli se teden prične z razredno uro (1. ura 8.00-8.45 v torek, 9. marca, in 1. ura 8.00-9.45 v ponedeljek, 15. marca).
5. Vsi dijaki se lahko za teden pouka v živo prijavite na topli obrok ali sendvič. Prijave sporočite še pred pričetkom tedna razredniku ali direktno na e-pošto malice@gimng.si, pri čemer navedite ime, priimek, razred in vrsto obroka. Bodite pozorni na spremenjen urnik odmora in 4. ure, ki bo viden tudi v eAsistentu.
6. Uporaba zaščitnih mask je na šoli ves čas obvezna tako za dijake, kot za učitelje. Predlagamo, da vsaj preizkusite maske FFP2, ki so se odlično izkazale glede govorjenja in dihanja in so mnogim bolj udobne od običajnih kirurških mask. Dijaki ste sami odgovorni za redno umivanje rok in vzdrževanje varnostne razdalje, med poukom imate pravico kadarkoli odpreti najbližje okno. Predvsem pa ob prvih znakih kašlja ali slabega počutja ostanite doma.
7. Pouk športne vzgoje bo potekal v čim večji meri na prostem, predvsem pa brez uporabe slačilnic.
8. Na šoli je nekaj dijakov, ki lahko prehajajo italijansko državno mejo, opozarjamo pa morebitne spremljevalce, da so dolžni pokazati rezultat testiranja. Razredniki naj tem dijakom natisnejo potrdila o vpisu.

Zahvaljujem se vam za dosedanje potrpljenje in vsem dijakom želim prijeten in deloven teden v družbi sošolcev.

Andrej Šušmelj
ravnatelj

Dostopnost